Τρεις λαλούν και εμείς χορεύουμε!

Για να γίνουμε λίγο πιο επεξηγηματικοί.. Τρεις λαλούν και εμείς χορεύουμε από χαρά που τρώμε φαγητάρες νόστιμες και βίγκαν, σε έναν χώρο ίδιαίτερο, με πολλά χειροποίητα στοιχεία και με πρωταγωνιστή τις αντίκες.

Η Βάσια και η Δήμητρα είναι οι ιδιοκτήτριες του Τρεις λαλούν, είναι οι ίδιες πάντα μέσα στην κουζίνα του εστιατορίου και μαγειρεύουν για όλους εμάς που τις επισκεπτόμαστε με πολλή αγάπη. Και όταν αυτό το συστατικό μπαίνει στο φαγητό δεν μπορεί παρά να βγει ένα νόστιμο αποτέλεσμα.

Τρεις λαλούν και εμείς χορεύουμε!
Τρεις λαλούν και εμείς χορεύουμε!

Στο Τρεις λαλούν θα φας σκεπαστές, σουβλάκια, μπέργκερ, μακαρονάδες, γεύματα της ώρας, ιδιαίτερα ορεκτικά και φυσικά στο τέλος θα φας γλυκό. Μην παραλείψεις το γλυκό, άκουσε μας.

Να μην λέμε όμως συνέχεια ότι όλα είναι βίγκαν. Το θυμάσαι.

Εμείς για ορεκτικό φάγαμε μανιτάρια τηγανητά με μια πλούσια σάλτσα από πάνω. Φανταστικό πιάτο. Το προτείνουμε ανεπιφύλαχτα. Για κυρίως δοκιμάσαμε καρμπονάρα και τηγανητές “γαρίδες” με ρύζι και σάλτσα μουστάρδας. Όλα νόστιμα και ξεχωριστά. Τι μας εξέπληξε; Τι είναι μέσα στο μυαλό μας τώρα που γράφουμε αυτό το άρθρο; Αχχ αυτά τα pancakes! Ότι πιο αφράτο έχουμε δοκιμάσει σε τηγανίτες ποτέ. Καυτά, να τρως και να καίγεσαι. Με πραλίνα φουντουκιού, λευκή σοκολάτα και χειροποίητη πραλίνα φράουλας. Μπισκότα, φράουλες και σαντυγές δεν έλειπαν. Τα pancakes της Δήμητρας να ζητήσεις.

Ο χώρος και η διακόσμηση του μαγαζιού έχουν διαμορφωθεί και αυτά με πολλή μεράκι. Οι καταλόγοι χειροποίητοι και φτιαγμένοι από την μητέρα της Βάσιας. Τα διακοσμητικά έχουν μετακομίσει από τα σπίτια των κοριτσιών στο μαγαζί. Μπαίνοντας μέσα θα νομίζεις πως είσαι σε μια παλιά πολιτεία της Αγγλίας.

 

Για την ιστορία, να πούμε ότι το Τρεις λαλούν μέχρι και πέρσι βρισκόταν στην πλατεία Αμερικής και δεν ήταν αμιγώς βίγκαν εστιατόριο. Λόγω της προκατάληψης και του φόβου για την περιοχή τα κορίτσια αποφάσισαν να μεταφερθούν και έτσι το Τρεις λαλούν πλέον βρίσκεται στο Γκάζι. Επίσης, κατά την διάρκεια αυτού του έτους η Δήμητρα και η Βάσια έγιναν αποκλειστικά βίγκαν. Ήταν επόμενο λοιπόν, να συμβεί το ίδιο και στο μαγαζί. Γιατί στο τέλος της ημέρας αυτό που έχει σημασία είναι να μένουμε πιστοί στις αρχές μας!

 

 

Τρεις λαλούν και εμείς χορεύουμε!