Το “The Hostel” μας σερβίρει την πιο γευστική φιλοξενία.

Δύο εβδομάδες σχεδόν μετράει η άφιξη του “The Hostel” στο Μοναστηράκι. Αποτελεί ένα all day restaurant bar το οποίο μας σερβίρει καφέδες, brunch, βραδινό γεύμα και ποτό. Εμείς το επισκεφθήκαμε ένα βραδάκι, απολαύσαμε το φαγητό μας και το συνοδεύσαμε με υπέροχα cocktails.

Το “The Hostel” μας σερβίρει την πιο γευστική φιλοξενία.
Το “The Hostel” μας σερβίρει την πιο γευστική φιλοξενία.

Συγκεκριμένα πήραμε την σαλάτα με κατσικίσιο τυρί και καραμελωμένο φιστίκι αιγίνης, τάκος με καπνιστή γλώσσα, κοτολέτες, ταρτάρ μοσχαριού, τραχανά με κοτόπουλο και για γλυκό έναν «μπαμπά» από τσουρέκι με κρέμα μελιού και φράουλες. Δεν είναι καθόλου υπερβολή να πούμε πως κάθε ένα πιάτο ξεχωριστά ήταν μια ευχάριστη έκπληξη. Γευστικά όλα και πανέμορφα. Σαν να τρως ένα έργο τέχνης. Δεν παραλείψαμε να δώσουμε τα συγχαρητήρια μας στον σεφ Κωνσταντίνο Νασιόπουλο, ο οποίος έχει επιμεληθεί το μενού και βρίσκεται καθημερινά στην κουζίνα του The Hostel. Τα συγχαρητήρια μας θέλουμε να του δώσουμε και τώρα από εδώ!

Ο χώρος του καταστήματος παραπέμπει όντως σε hostel και κάθε λεπτομέρεια είναι προσεγμένη. Το αντικείμενο που υποδηλώνει την ένδειξη “reserved” είναι σε σχήμα κλειδιού, οι καρέκλες και τα τραπέζια είναι όλα χειροποίητα φτιαγμένα ακριβώς όπως τα είχαν φανταστεί οι δημιουργοί του μαγαζιού. Πολύχρωμος φωτισμός, όμορφα χρώματα στα έπιπλα, φυτά και ανοιχτή μπάρα συνιστούν ένα παιχνιδιάρικο, μοναδικό αλλά και ρομαντικό περιβάλλον.

Ανυπομονούμε να επισκεφούμε ξανά το The Hostel, αυτήν την φορά για brunch. Είμαστε σίγουροι ότι θα είναι ποιοτικό και πεντανόστιμο και έχουμε μεγάλη περιέργεια και ανυπομονησία να το γευτούμε! Δεν γίνεται όμως να κλείσουμε αυτό το άρθρο χωρίς να έχουμε αναφερθεί στην ζεστασιά, στην ευγένεια του προσωπικού και στην οικειότητα που μας έκαναν να νιώσουμε από την πρώτη στιγμή. Η συμπεριφορά του προσωπικού πάντα ολοκληρώνει την εμπειρία του κάθε πελάτη και αποδεικνύει ποιοι είναι οι πραγματικά επαγγελματίες.

Το “The Hostel” μας σερβίρει την πιο γευστική φιλοξενία.