Στο Keenkies θα φας… kinky!

Το Keenkies εγκαινιάστηκε την περίοδο της πρώτης καραντίνας, δεν άργησε όμως να γίνει γνωστό και να κερδίσει την αγάπη του κόσμου. Και δικαιολογημένα, καθώς μας σερβίρει ευφάνταστα αλμυρά και γλυκά πιάτα σε vegan και not vegan εκδοχή.

 

Keenkies cafe by Food Around Greece
Keenkies cafe by Food Around Greece

Ο Γιάννης αναφέρει ότι το Keenkies είναι ένα μέρος όπου είτε είσαι vegan, είτε όχι θα μπορείς να απολαύσεις το φαγητό. Έτσι στο μενού θα βρείτε λουκουμάδες και πεϊνιρλί σε διάφορες γεύσεις και συνδυαμούς. Για παράδειγμα παστίτσιο, καρμπονάρα, μπανόφι και τόσες άλλες ιδεές σε vegan & not εκδοχή. Ακόμα, το μενού εμπλουτίζεται με γλυκά, καφέδες, μπύρες και αναψυκτικά.

 

Εμείς δοκιμάσαμε αρκετά καλούδια. Αυτό που μας έκανε εντύπωση ήταν το Hot Sinfull Vegan πεϊνιρλί. Αν είσαι λάτρης του καυτερού μη διστάσεις να το δοκιμάσεις. Ένα άλλο πιάτο του μενού είναι οι λουκουμάδες Keenkies με πραλίνα, φυστικοβούτυρο, μπουένο, kit kat, smarties, & maltesers. Αντέχεις;

Ρωτήσαμε τον Γιάννη πως αποφάσισε να ανοίξει το Keenkies. Μας είπε πως εκεί ακριβώς, στην οδό Θεμιστοκλέους η γυναίκα του ήθελε να φάει λουκουμάδες. Την ίδια στιγμή ο Γιάννης είδε ότι πωλείται ο χώρος απέναντι και είπε ‘’γιατί όχι’’. Έτσι δημιουργήθηκε το Keenkies και όπως λέει και η φράση στον τοίχο του μαγαζιού, kinky είναι ο τρόπος να τρως.

Keenkies cafe by Food Around Greece
  • Θεμιστοκλέους 56, Αθήνα 106 81
  • 21 0381 5278