Vegan Life Festival 2021

Το Vegan Life Festival συνέβει και φέτος στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων με ελεύθερη είσοδο. Πολλά καταστήματα και παραγωγοί βρίσκονταν εκεί, δίνοντας μας την ευκαιρία να δοκιμάσουμε τα προϊόντα τους. Επίσης πραγματοποιήθηκαν ομιλίες με στόχο την ενημέρωση σχετικά με την Vegan φιλοσοφία αλλά και πολλά ενδιαφέροντα workshops. Εκτός από φαγητό, στο Vegan Life Festival μπορεί κανείς να αγοράσει πράγματα για το σπίτι, καλλυντικά, κοσμήματα και δώρα για τους μικρούς μας φίλους. Εννοείται πως όλα είναι vegan και cruelty free. Τι αγοράσαμε εμείς; Φαγητό καταρχάς! Φάγαμε φαλάφελ σε αραβική πίτα με coleslaw και vegan hotdog από την καμπίνα της Veganact. Δοκιμάσαμε το Vegan Souvlaki του vegan chef Νίκου Γαϊτάνου και πήραμε και για το σπίτι, γιατί πόσα να φας μαζεμένα;

Σουβλάκι με γύρο απο τζάκφρουτ ήταν το πιάτο που ξεχωρίσαμε, αφού εκτός από νοστιμότατο, ήταν πραγματικά εξαιρετική απομίμηση γύρου. Δίπλα ακριβώς από το περίπτερο του Vegan Souvlaki βρισκόταν η εταιρεία Pretty Greens από την οποία μπορείτε να προμηθευτείτε τον γύρο τζάκφρουτ αλλά και διάφορα vegan και ωμοφαγικά σνακς. Εμείς αγοράσαμε οργανική, μαύρη σοκολάτα 75% κακάο και μπισκοτάκια. Τέλος, αγοράσαμε και τις καταπληκτικές μπάρες NUTREE σε γεύση φιστικοβούτυρο και cookie dough.

 

Vegan Festival Athens 2021

Το Vegan Life Festival είναι μια καλή αφορμή για να αναρωτηθούμε αν ο τρόπος ζωής μας επηρεάζει αρνητικά τον πλανήτη που μας φιλοξενεί, καθώς και τις ψυχούλες που ζουν ανάμεσα μας. Μήπως τελικά δεν είναι τόσο δύσκολη η αλλαγή; Στις μέρες μας, η στροφή προς έναν πιο βιώσιμο τρόπο ζωής εκτός από αναγκαία είναι και ευκολότερη. Γνωρίζουμε πως η διατροφή, όπως και ο τρόπος ζωής είναι προσωπικά θέματα, απλώς εμείς μοιραζόμαστε τις δικές μας ανησυχίες δίνοντας ταυτόχρονα και σε σας τροφή για σκέψη.