Πανεύκολα, πεντανόστιμα, vegan soft cookies. Απ’ έξω είναι τραγανά, από μέσα μαλακά με κομμάτια λιωμένης σοκολάτας. Η συνταγή βγάζει 6 μεγάλα μπισκότα. Πάμε να τα φτιάξουμε!
-Βάζουμε σε ένα μικρό μπολ το λιναρόσπορό με τρεις κουταλιές της σούπας νερό και το αφήνουμε στην άκρη. -Σε ένα μεγάλο μπολ ρίχνουμε το αλεύρι, την ζάχαρη, το κακάο, το μπέικιν πάουντερ, την σόδα, το αλάτι και ανακατεύουμε. -Προσθέτουμε το ελαιόλαδο, τον λιναρόσπορό, 7 κσ νερό, ανακατεύουμε και προσθέτουμε τη σοκολάτα σε κομματάκια και ανακατεύουμε. -Αφήνουμε το μείγμα στην κατάψυξη για 10 λεπτά. -Χωρίζουμε το μείγμα σε έξι μπαλάκια ίδιου μεγέθους, τα τοποθετούμε σε ένα ταψί με λαδόκολλα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C για 14-15 λεπτά.