Ήρθε επιτέλους η στιγμή να εκφράσουμε τον ενθουσιασμό που έχουμε για αυτά τα muffins τα οποία είναι ζουμερά, πεντανόστιμα και εθιστικά! Τρώγονται με πολλή ευχαρίστηση σκέτα και με ακόμα πιο μεγάλη με τυρί κρέμα. Εσύ πως θα τα δοκιμάσεις;; Ακόμα, μπορείς να κάνεις τις δικές σου παραλλαγές. Δηλαδή, μπορείς να προσθέσεις ξηρούς καρπούς ή αποξηραμένα φρούτα. Μπορείς να βάλεις το δικό σου frosting και αν δεν έχεις λιναρόσπορο, μπορείς να τον αντικαταστήσεις με ένα αυγό. Η συνταγή βγάζει 9 κεκάκια. Πάμε να τα φτιάξουμε!
-Βάζουμε σε ένα ποτηράκι τον τριμμένο λιναρόσπορο μαζί με 6 κουταλιές νερό και το αφήνουμε στην άκρη για 10 λεπτά. -Βάζουμε και το τριμμένο καρότο μέσα σε μία καθαρή πετσέτα, το τυλίγουμε και πιέζουμε πάρα πολύ καλά έτσι ώστε να φύγουν τα υγρά. -Σε ένα μπολ ρίχνουμε το αλεύρι, την βρώμη, το μπέικιν πάουντερ, την κανέλα, μοσχοκάρυδο, το γαρύφαλλο, το αλάτι και ανακατεύουμε. -Κάνουμε μία τρυπούλα στη μέση των στερεών υλικών και προσθέτουμε το ελαιόλαδο, το νερό, τον λιναρόσπορο, το μέλι και ανακατεύουμε. -Προσθέτουμε το καρότο και ανακατεύουμε ξανά. -Ψήνουμε τα μάφινς σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C για 30 με 35 λεπτά.