Πρώτα απ'όλα

Ας Γνωριστούμε

Οι νέοι σας συνεργάτες στην επιλογή φαγητού

Σχετικά με εμάς

Γεια σας! Είμαστε η Γεωργία & ο Ηλίας και σας καλωσορίζουμε στο μπλογκ μας. Εδώ θα βρείτε κάθε πληροφορία που χρειάζεστε σχετικά με εστιατόρια, τρόφιμα καθώς και συνταγές που καλύπτουν όλα τα είδη διατροφής.
Στόχος μας είναι να βοηθήσουμε λάτρεις του φαγητού να κάνουν τις ιδανικές επιλογές ώστε να οδηγηθούν σε μια αξέχαστη γαστρονομική εμπειρία.

Food Around Greece Bloc Creator

"Κάνε τη δική μας εμπειρία οδηγό στο δικό σου ταξίδι γεύσεων"

Food Around Greece Blog Creator Georgia Diamantea

Η Γεωργία

Γεννήθηκε σε ένα νησί, αλλά λατρεύει την πόλη. Η επιθυμία της για σπουδές την έφεραν στην Αθήνα, όπου ξεκίνησε ένα νέο ταξίδι. Καθώς δεν ήξερε να μαγειρεύει, η ανάγκη για φαγητό σε συνδυασμό με την περιέργεια την οδήγησαν στην αναζήτησή εναλλακτικών λύσεων. Έτσι ξεκίνησε μια νέα γαστρονομική εμπειρία που δεν άργησε να αφυπνίσει το πάθος της προς το φαγητό. Αναπόφευκτα πήρε την απόφαση να ακολουθήσει ένα νέο μονοπάτι σε σχολή vegan μαγειρικής & διατροφολογίας, παράλληλα με την μαιευτική. Πλέον, λατρεύει να μαγειρεύει καθημερινά, να δοκιμάζει διαφορετικές γεύσεις και να μοιράζεται με όλους εσάς τις αγαπημένες της συνταγές, ιδέες, γνώσεις και ανησυχίες της γύρω από το φαγητό.

Ο Ηλίας

Γεννημένος στα μέσα της δεκαετίας τον 90 και απόφοιτος του τμήματος ναυπηγών μηχανικών του ΠΑΔΑ, ο Ηλίας τα τελευταία χρόνια ανακάλυψε το ενδιαφέρον του στο να μοιράζεται και να αλληλεπιδρά με άλλους ανθρώπους. Αγαπάει την φιλοσοφία γιατί μέσα από αυτήν εκφράζεται και εξελίσσεται ως άνθρωπος. Λατρεύει το φαγητό, την φωτογραφία, την παράδοση, τα ταξίδια και ειδικότερα να απαθανατίζει κάθε στιγμή της ζωής του.

Ilias Fraggos Food Around Greece Bloc Creator

Η ομάδα του Branding μας

Το Wed Design & Branding του Food Around Greece έχει αναλάβει η Σοφιάννα, που με την αγάπη της για την σχεδίαση και την δημιουργία βοηθάει νέους ανθρώπους, με φρέσκιες ιδέες, όπως η Γεωργία & ο Ηλίας, να κάνουν το πάθος τους επάγγελμα!

Web Design By Sofianna Piliari