Μπισκότα με κομμάτια σοκολάτας

Ετοιμάσου να φτιάξεις τα καλύτερα 𝙲𝙷𝙾𝙲 𝙲𝙷𝙸𝙿 𝙲𝙾𝙾𝙺𝙸𝙴𝚂 που έχεις δοκιμάσει! Τραγανά στο εξωτερικό, μαλακά, gooey, chewy από μέσα, με λιωμένη σοκολάτα και αμύγδαλο. Θα τα λατρέψεις και είναι υπόσχεση! Επίσης, μην κολλάς! Αυτοσχεδίασε. Θέλεις λευκή σοκολάτα; Βάλε λευκή! Θέλεις γάλακτος; Βάλε γάλακτος. Άμα δεν μπορείς να διαλέξεις βάλε και τις2! Ή βάλε σοκολάτα υγείας όπως εμείς. Η συνταγή βγάζει 7 μεγάλα μπισκότα. Πάμε να τα φτιάξουμε!

Μπισκότα με κομμάτια σοκολάτας

Υλικά:

Chocolate chip cookies Συνταγή

115 γρ κρύο βούτυρο

190 γρ καστανή ζάχαρη

1 μεγάλο αυγό κρύο

245 γρ αλεύρι γοχ

1 κσούπας κορν φλάουρ

1/2 κγ μαγειρική σόδα

1/4 κγ αλάτι

1 βανιλλίνη

225 γρ σοκολάτα

50 γρ αμύγδαλα

Εκτέλεση:

-Ανακατεύουμε το βούτυρο με την ζάχαρη. Αφού αναμειχθούν προσθέτουμε το αυγό και ανακατεύουμε ξανά.

-Προσθέτουμε το αλεύρι, το κορν φλάουρ, τη βανιλλίνη, το αλάτι και ανακατεύουμε.

-Ρίχνουμε στο μείγμα την σοκολάτα σπασμένη σε ακανόνιστα κομμάτια και τα αμύγδαλα σπασμένα και αυτά.

-Πλάθουμε με τα χέρια μας μεγάλα μπαλάκια. Όχι μπισκότα. Μπαλάκια. Πολύ σημαντικό. Θα απλωθούν στον φούρνο.

-Τα τοποθετούμε σε ένα ταψί με λαδόκολλα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170C στον αέρα για 12-14 λεπτά.

-Αφού τα βγάλουμε από τον φούρνο τα αφήνουμε τουλάχιστον 20 λεπτά να σφίξουν.

Μπισκότα με κομμάτια σοκολάτας