Μακαρονάδα σε ένα σκεύος πολύ πολύ μελωμένη, χωρίς βούτυρο, μόνο με ελαιόλαδο! Η μέθοδος του να την φτιάχνεις ολοκληρωτικά σε ένα σκεύος κάνει την θαλασσινή γεύση πιο έντονη, την σάλτσα πιο πλούσια και την μαγειρική πιο εύκολη! Πάμε να την φτιάξουμε!
-Ρίχνουμε σε μία κατσαρόλα το ελαιόλαδο και μόλις πάρει μία βράση προσθέτουμε το κρεμμύδι ψιλοκομμένο. -Μετά από 2 λεπτά Προσθέτουμε το σκόρδο ψιλοκομμένο και ένα φύλλο δάφνης. -Όταν έχουν καραμελώσει τα λαχανικά θα προσθέσουμε τις γαρίδες και τον βασιλικό. -Όταν οι γαρίδες ψηθούν σβήνουμε με κρασί. Όταν εξατμιστεί το αλκοόλ θα προσθέσουμε τον χυμό ντομάτας και μετά από ένα λεπτό θα προσθέσουμε το νερό και τα ζυμαρικά. -Αλατοπιπερώνουμε. -Όταν έχουν βράσει τα μακαρόνια και σάλτσα είναι πηκτή η μακαρονάδα είναι έτοιμη. Αν σας βγει γρηγορότερα το νερό απλά προσθέτετε λίγο. Ανακατεύουμε συχνά για να μην κολλήσουν κάτω τα μακαρόνια.