Το πιο νόστιμο αλμυρό σνακ για μικρούς και μεγάλους. Ιδανικό για το σχολείο, την δουλειά, το πικ-νικ! Θρεπτικό, με αλεύρι ολικής και καροτάκι. Χορταστικό και πρωτεϊνούχο με το γιαούρτι και το τυρί. Και φυσικά, πεντανόστιμο! Η συνταγή βγάζει 8 muffins. Πάμε να τα φτιάξουμε.
-Τρίβουμε τα καρότα με ένα τρίφτη. Τα μεταφέρουμε σε ένα τηγάνι και τα σοτάρουμε, ώστε να αποβάλουν τα υγρά τους. Περίπου 10-15 λεπτά. -Τα τοποθετούμε σε ένα μπολ και προσθέτουμε το γιαούρτι, τα αυγά, το ελαιόλαδο, το γάλα αμυγδάλου, το νερό και ανακατεύουμε. -Προσθέτουμε την φέτα τριμμένη και ανακατεύουμε ξανά. -Ρίχνουμε στο μπολ και το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ, την σόδα, το αλάτι, το πιπέρι, το κάρυ, την πάπρικα, το κύμινο και ανακατεύουμε. -Τοποθετούμε το μείγμα σε φόρμες για muffins και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς Κελσίου για 30 λεπτά.